KÖLCSÖNZÉS

Bemutatótermünkben hétfőn és szerdán TANÁCSADÓI segítséggel is próbálhatsz!
A beállításokban MINDIG kapsz segítséget! Bejelentkezni nem kell!

Nyitvatartási idő és kapcsolat ITT

 

Milyen hordozókat kölcsönözhetsz ki?

Kölcsönözhető babahordozóinkat ITT találod!

 

Miért éri meg kölcsönözni?

Napi 200 Ft-ért? Perszehogy! Milyen kérdés ez? De olvass még 5 JÓ OKot, amiért ne hagyd ki a lehetőséget.

 1. ÉLES BEVETÉSEN TESZTELHETED

Egy hordozóról otthon, a hétköznapok során delül ki, hogy valóban beválik-e Nektek. Győződj meg a saját szemeddel a minőségéről, és hogy kisbabádnak és Neked is valóban kényelmes-e. Egyedülálló szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy vásárlás előtt éles bevetésen teszteld a kiszemelt hordozót a mindennapokban. Akár többféle hordozót is kipróbálhatsz. 

 1. MEGISMERED MELYIK TÍPUS VALÓ NEKTEK

Kínálatunkban többféle babahordozó típus megtalálható, hogy biztos találj kedvedre valót. Mindegyik megvásárolható fajta kikölcsönzését biztosítjuk, így a próbák során hamar kiderül, hogy melyik típus való Nektek! vajon melyik az, amelyiket a legszívesebben veszitek majd elő akár minden nap.

 1. SEGÍTÜNK

A hordozókendők használatához egy kis tanulásra, gyakorlásra van szükség. De a csatos hordozók beállításait is gyorsabban átlátod, ha megmutatjuk Neked. Akár többféle hordozót is felpróbálhattok, mielőtt kikölcsönzitek.

 1. OTTHONRÓL IS KÉRHETSZ SEGÍTSÉGET

Akkor sem hagyunk magadra, ha a hordozót már hazavitted. Ha elakadtataok, hívj minket, vagy írj (akár fényképes e-mailt), és tudásunk legjavával segítünk.

 1. NEM KÖTELEZ VÁSÁRLÁSRA

Természetesen akkor is kölcsönözhetsz, ha csak egy hétvégi túrához van szükséged egy jó csatosra. Akár 3 hétre is kikölcsönözhetsz egy-egy hordozót.

 

Előjegyzés, átvétel:

A kölcsönzéshez szükség van a kölcsönzési feltételek elfogadására, és néhány adatodra. (Adataidat semmilyen más cálra nem használjuk fel. (Adatvédelmi nyilatkozat)

A kiválasztott babahordozót kényelmesen otthonról is előjegyezheted, és egyúttal kitöltheted a nyilatkozatot EZEN AZ ŰRLAPON (kattints IDE a megnyitáshoz)

Személyesen is eljöhetsz a hordozóért, Bemutatótermünkben nyitvatartási időben szeretettel várunk. Személyes átvétel esetén is érdemes előjegyezned, hogy biztosan legyen szabad darab a kiszemelt típusból.

Kölcsönözhető babahordozóinkat ITT találod!

 

Kölcsönzési feltételek:

 • Kölcsönzési díj 200 Ft/nap
 • Letéti díj 10.000 Ft, amit, ha épségben, határidőre visszahozod vagy visszaküldöd a hordozót, teljes összegben visszaadunk
 • Mindig időben hozd vissza a hordozót, mert elképzelhető, hogy utánad is várják.
 • Ha nem tudod visszajuttatni hozzánk a hordozót a kölcsönzési idő lejártáig, egy alkalommal (telefonon, vagy e-mail-ben) néhány napra meghosszabbíthatod, ha utánad nem vár senki más a hordozóra.
 • Amennyiben nem jelentkezel és hosszabítasz, ám mégis lejárt a kölcsönzési határidőd, a késedelmi díj naponta 650 Ft.
 • Ha előjegyeztél a hordozóra, de nem tudsz érte jönni időben, az a Te felelősséged. A kölcsönzés időtartama ettől nem változik, időben vissza kell hoznod a hordozót.
 • Meg kell adnod pár személyes adatot: név, lakcím, telefonszám, ha van e-mail cím, s egyben elfogadod, hogy heti hírlevelet küldhetünk számodra (adataidat semmilyen más célra nem használjuk fel!) - Az űrlapot IDE KATTINTVA kitöltheted.
 • Írásban nyilatkoznod kell arról, hogy elfogadtad a kölcsönzési feltételeket.
 • A hordozót NE mosd ki!

MIT TEGYÉL, HA NEM TUDSZ ÉRTEJÖNNI SZEMÉLYESEN?

 • Ha nem tudsz eljönni személyesen, hogy átvedd a hordozót, szívesen elpostázzuk. A postaköltséget Neked kell állnod -  a küldeményt mindig nyomon követhető csomagként küldjük, kérlek a visszapostázásnál Te is így küldd! (ajánlott levélcsomag, vagy postacsomag, futár) Ha postázást választod, kérjük jelentkezéskor add meg számunkra a postacímedet is. 
 • Vedd figyelembe, hogy postázás esetén a kölcsönzési díj a postára adástól a visszaérkezés napjáig tart, azaz a postán töltött napokat is kölcsönzési díjnak számítjuk fel.
 • Ha nem tudsz személyesen a hordozóért jönni, akkor a letéti díjat, a kölcsönzési díjat, valamint a postaköltséget az alábbi bankszámla-számra utald el. A hordozót addig nem tudjuk elküldeni, amíg a letéti díj meg nem érkezik a számlára. Kérjük ide utalj!

Bankszámlaszám: NYÉKI Gábor – OTP Bank 11773205-00207214

***

SEGÍTENÉL NEKÜNK?

Azért dolgozunk, hogy a babahordozás valódi élményét adjuk Neked, és ez nem üres beszéd.

Fejlesztési munkánk akkor a leghatékonyabb, ha olyan dolgokra koncentrálunk, ami Téged érdekel!

Töltsd ki EZT a kérdőívet légyszíves!

Csupa praktikus és valóban szükséges dolgokkal szeretnénk könnyíteni a kisbabás napjaidat, hogy minél többet tudj értelmes dolgokkal foglalkozni, például megosztott figyelem nélkül kisbabáddal lenni, vagy akár pihenni, magaddal, vagy apával törődni heart

Ugye segítesz?

Hálánk jeléül kedvességedért AJÁNDÉK vár a kérdőív végén!

Köszönjük szépen!